5 Ocak 2015 Pazartesi

Melissa Landers - Yabancı + Wendy Higgins - Tatlı Şeytan | Kitap Yorumu, Vlog

Satın Almak ve İncelemek İçin: Kitapyurdu Goodreads
Kategori: Uzaylı, Yeni-Yetişkin, Macera, Aşk
Yazar: Melissa Landers (Çeviren: Demet Orhan
Üretici: Go! Kitap
Liste Fiyatı: t 17,00
Sayfa Sayısı: 424
Uzaylılar insanlarla iki yıl önce bağlantı kurdu. Şimdi de dünyalı cara, onlardan birini evinde misafir etmeye hazırlanıyor.

Gezegenler arası öğrenci değişim programı kapsamında evinde L'eihrli bir lise son sınıf öğrencisini ağırlamaya hazırlanan Cara, bu sayede hem hayallerindeki üniversiteye ücretsiz gidebilecek hem de o gizemli L'eihrliler hakkında gazetecilerin uğruna öleceği bilgiler edinecektir. L'eihrli öğrenci Aelyx'in, ayakları yerden kesen yakışıklılığı da cabası. Ama işler hiç de düşünüldüğü gibi yolunda gitmeyecektir, çünkü Aelyx'i okulda istemeyenler de vardır ve sayıları hiç de az değildir. Tehdit mektupları almaya başlayan Cara bir süre sonra Aelyx ile okula polis eşliğinde gitmek zorunda kalacaktır.

Okuldaki herkes tarafından dışlanan Cara'nın artık tek arkadaşı Aelyx'tir. Üstüne üstlük Cara ona sırılsıklam âşık olmuştur. Öte yandan Aelyx'in de ölümcül sonuçlar doğurabilecek sırları vardır. Büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olan Cara hem kendi hem sevdiği çocuğun hayatı hem de gezegeninin geleceği için bir ölüm kalım savaşı vermek zorundadır.
Satın Almak ve İncelemek İçin: Kitapyurdu Goodreads
Kategori: Şeytan, Yeni-Yetişkin, Melez, Paranormal
Yazar: Wendy Higgins (Çeviren: Demet Orhan
Üretici: Go! Kitap
Liste Fiyatı: t 17,00
Sayfa Sayısı: 536
Zevk, Günahın Tuzağıdır… On altı yaşındaki, lise öğrencisi Anna Whitt yaşıtlarından biraz farklı bir genç kızdır. Anna, renkler vasıtasıyla insanların duygularını görür, hatta isterse hisseder. Kilometrelerce ötedeki sesleri duyar, kokuları alır. Anna, farklı olduğunu bilir ama "ne" olduğuna dair en ufak bir fikri yoktur. Ta ki gizemli yakışıklı Kaidan Rowe ile tanışana dek. Kaidan, onun da kendisi gibi, iblis soyundan gelen bir Nefil olduğunu açıklayınca Anna'nın önünde karanlık bir dünyanın kapıları aralanır. Kaidan'ın büyüsüne kapılıp bu dünyaya adımını attığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hayatı boyunca "iyi bir kız" olan Anna, ya diğer Nefiller gibi iblislere boyun eğip kötülüğe hizmet edecek ya da kaderini baştan yazacaktır…

Selam millet *-* Siz bu videoyu izlerken ben büyük ihtimalle ilk final sınavımı veriyor olacağım. Ayın 14'üne kadar kitapları kapatıp kendimi derslere vermek niyetindeyim ama bilemiyorum. Of çok sıkıcı T_T Ama merak etmeyin bu ara yeni kitap okuyamayacağım için bolbol video çektim ve hepsini yavaş yavaş sizlere sunacağım ^-^ Şimdiden keyifli seyirler.



4 yorum:

  1. Videolarını sabırsızca beklemekteyiz)

    YanıtlaSil
  2. ask.fm aç iğrenç bi site olabilie ama mesaj atmaya çekiniyoruz ordan skrarız

    YanıtlaSil
  3. Birini almayı düşünüyorum Yabancıyı mı tavsiye edersin Tatlı Şeytanı mı senin daha çok beğendiğin hangisi? Konuları birbirinden farklı iki konuda hoş karar veremedim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...