13 Şubat 2015 Cuma

BuddyReads | Jamie McGuire - Kızıl Tepe | Kitap Yorumu, Video

Satın Almak ve İncelemek İçin: Kitapyurdu Goodreads
Kategori: Post-Apokaliptik, Zombi, Salgın, Gerilim
Yazar: Jamie McGuire (Çeviren: Boran Evren
Üretici: Yabancı Yayınları
Liste Fiyatı: t 21,00
Sayfa Sayısı: 376
Tatlı Bela ve Ayaklı Belanın yazarı, New York Times Bestseller listesinde bir numaraya adını yazdırabilmiş Jamie McGuirein merakla beklenen son kitabı Kızıl Tepe, heyecanı ve sürükleyiciliği başarıyla harmanlanmış bir kıyamet sonrası öyküsü.

Âşık Olduğunuz Kişiyi Hayatta Kalmak İçin Öldürmek Zorunda Olduğunuzu Bilseniz Ne Yapardınız?

İki kızını yalnız başına yetiştirmek için çabalayan Scarlet; evli olsa da âşık olmanın ne demek olduğunu unutmuş, tek yaşama nedeni küçük kızı olan Nathan ve tek derdi kız kardeşi ve erkek arkadaşlarıyla yapacakları hafta sonu kaçamağı olan üniversiteli bir genç kız olan Miranda… Dünyayı etkisi altına alan bir salgın patlak verdiğinde bu üç kişinin hayatı beklemedikleri şekilde kesişir ve artık tek amaçları vardır: Bu yeni ve acımasız dünyada hayatta kalabilmek.

"Sürükleyici bir kıyamet sonrası hikâyesi… McGuire etkileyici detaylar ve güçlü karakterlerle başarısını bu türde de kanıtlıyor."
- Booklist-

"Ürkütücü, sürükleyici ve son derece gerilimli."
-Closer Magazine-
Selam millet *-* Yepyeni bir kitap yorumu videosuyla daha karşınızdayım. Normalde bu videonun dün gelmesi gerekiyordu ama ttnet'e selamlar olsun bu güne kaldı. Neyse olsun sinirlenmeyeceğim. Yüklendi ya önemli olan bu. Değil mi ama? Sizden naber? Nasıl gidiyor hayat?  Ben iyiyim. Tatilin bitmesine iki gün kaldı ama iyiyim *yalan* valla iyiyim *doubleyalan* Allahm tatil bitmesin ben sürekli kitap okuyayım istiyorum. Edirne yolu gözümde büyüyor T_T Hem daha çekmem gereken videolarım var benim. Neyse tamam sıkıntılarımla boğmayacağım sizi. Şimdiden keyifli seyirler. Yorum bırakmayı unutmayın ^^



1 yorum:

  1. seni her izlediğimde King okumalıyım diye düşünüyorum :D Neden acaba???

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...