5 Şubat 2015 Perşembe

BuddyReads | Marissa Meyer - Scarlet | Kitap Yorumu, Video

Satın Almak ve İncelemek İçin: Kitapyurdu Goodreads
Kategori: Distopya, Uyarlama, Macera, Aşk
Yazar: Marissa Meyer (Çeviren: Deniz Arı
Üretici: Artemis Yayınları
Liste Fiyatı: t 24,00
Sayfa Sayısı: 486
DÜNYA YOK OLMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYAYKEN, KÜLKEDİSİ İle KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ’IN YOLLARI KESİŞECEK…

Mekanik ustası sayborg Cinder hapishaneden kaçma planları yapıyor ancak bunu başarabilse bile dış dünyanın tehlikelerine karşı kendini nasıl koruyacak?

Dünya’nın diğer ucunda, Scarlet Benoit’nın büyükannesi günlerdir kayıp. Scarlet büyükannesini bulmasına yardımcı olabilecek bir sokak savaşçısı olan Wolf’la tanıştığında, başta bu yabancıya güvenmekte tereddüt ediyor. Ne de olsa sokaklar ‘kurt’larla dolu!

Yolları kesişen Scarlet, Wolf ve Cinder birlikte esrarengiz bir maceraya atılırken onları bekleyen yeni bir gizemden habersizler. Şimdi üç masal kahramanı da Ay Ülkesi kraliçesinin hep bir adım önünde olmak zorunda. Çünkü kötü kalpli kraliçe, yakışıklı prensi kendi kralı ve esiri yapmak için elinden geleni ardına koymayacak.
Selam millet *-* Bir haftalık bir aradan sonra -bensizealışmayındemiştim- yeniden beraberiz ^^ Keyifler nasıl? Neler yapıyorsunuz? Ben iyiyim ya. Tatilin bitmesine çok az bir şey kaldı ama inanılmaz keyifliyim. Bu hafta bolbol yorum videosu çekeceğim ama ne zaman yayınlarım bilmiyorum. Tatil sonrasına saklamak istediğim videolar var. Üstelik tatil bitmeden okumam gereken kitaplar da var. Öyle işte. Kendinize iyi bakın ve keyifli seyirler ^^

2 yorum:

  1. Orada yanında Gizli Anların Yolcusu ile Bora'nın Kitabı'nı gördüüm. Onları öne çek oku benceeee :D Beğenecek misin merak ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Harika büyüleyici videolarin var seni izlerken çok keyif aliyorum şu siralar ilgimi ceken bi kitap buldum hakan Nordikten tek isimli kitabi. okumadiysan tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...