10 Ekim 2013 Perşembe

Rick Riordan - The House Of Hades/Hades'in Evi [Tanıtım]


Hades'in Evi (Olimpos Kahramanları #4)
Kategori: Roman, Fantastik, Mitoloji, Genç-Yetişkin
Yazar: Rick Riordan (Çeviren: Belgin Selen Haktanır
Üretici: Doğan ve Egmont Yayıncılık
Liste Fiyatı: t 27,00
Sayfa Sayısı: 576
2. Argo tayfası en önemli kararların verildiği kavşaklardan birinde. Önlerinde iki seçenek var: Ya Athena Parthenos heykelini alıp eve dönecek ve iki kampın savaşını engellemeye çalışacaklar, ya da Tartarusta tutsak kalan Percy ve Annabethi kurtarmak ve Ölümün Kapılarını kapamak için Hadesin Evine gidecekler. Hangi yolu seçerlerse seçsinler, acele etmeleri gerek.

Kana susamış Gaia, güç kazanacağı tarihi 1 Ağustos olarak belirlemiş durumda. Percy ve Annabeth ise perişan halde. Her köşesinde bir tehlikeyle yüzleştikleri, karanlık ve zehir dolu Tartarusta hayatta kalmayı nasıl başaracaklar? Aç, susuz ve acı içindeler. Ölümün Kapılarını bulmalarının imkânı yok. Bulsalar bile Gaianın en güçlü yaratıkları, kapıların önünde nöbet tutuyor.

Kehanetin yedi melezinin tek bir seçeneği var: imkânsızı başarmak! Tüm sevdikleri için bu riski göze almak zorundalar.

Ancak aşk, bazen en riskli seçenek...

Rick Riordan, çok satan Olimpos Kahramanları serisinin sondan bir önceki kitabı Hadesin Evinde bir kez daha tüyler ürpertici ve soluksuz bir macera sunuyor. Melezlerin her birinin kendini bulduğu bu kitapta onlara bir kez daha bağlanacak, mücadelelerine ortak olacaksınız.

Hades'in Evi Çıktı! Evet yanlış duymadınız. Hasret sona erdi, Hades'in Evi gün itibariyle raflardaki yerini aldı. Hatta bazıları çoktan okumaya başladı bile -_- Çok kıskanıyorum oğlum sizi. Kitabı okumaya başlayan arkadaşlar sizden küçük bir ricam var. Gözünüzü seveyim, biz henüz okuyamayanlara acıyın ve etrafı spoilere boğmayın. O kadar bekledik, tadı kaçmasın ne olur. Gelelim kitabı benim gibi sonradan okuyacak olan arkadaşlara.

Evet paramız yok ve bu yüzden ilk günden alıp okuyamadık. Ne olmuş? Bizler şanslı insanlarız oğlum *-* Çünkü biliyorsunuz diğer kitap tam bir yıl sonra çıkacak. Yani okumayı ne kadar ertelersek o kadar az bekleyeceğiz. Benim size tavsiyem kitabın çıktığını unutmanız ve okunmayı bekleyen kitaplarınıza devam etmeniz yönünde. Seriyi en baştan yavaş yavaş okumakta bir başka seçenek olabilir. Hatta elinizde varsa Kane Günceleri'ni de en baştan okuyabilirsiniz. Bunlar sizi diğer kitaba kadar olmasa da 1-2 ay idare eder.

Yok lan yok. Bayram harçlığını kaptığınız gibi soluğu kitapçıda alın *-* Beklemek neymiş.

2 yorum:

  1. ne yani ya baya baya çıktı yani şimdi bu yani eminiz yani
    e peki nerelere ulaştı ki sadece d&r lerde mi var çünkü ben orduda yaşıyorum burda d&r yok ben ne yapcammm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapçıların çoğunda, Carrefour ve Migros gibi alışveriş yerlerinde bulman mümkün :D Olmadı online alırsın yahu ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...