23 Şubat 2013 Cumartesi

Wayne Simmons - Öldüren Güzel İçin Takipte Olun


















Öldüren Güzel
Kategori: Roman, Polisiye, Gerilim
Yazar: Wayne Simmons (Çeviren: Zuhal İnal Baycılı)
Üretici: Altın Bilek Yayınları
Liste Fiyatı: t 20,00
Sayfa Sayısı: 360
Dövme sanatçısı Star, bir sabah, günün ilk dövmesini yapmak için hazırlanırken, yaşadığı şehirde bir şeyler ters gitmeye başlamıştı. Belfast'te yaşayanlar derin bir uykuya dalıyorlardı. İnsanlar sokaklarda ölüyor, ani ölümler de pek çok kazaya sebep oluyor, adım adım bir kâbus çöküyordu şehre. Tüm altyapı yavaş yavaş çöküyorken televizyonlar susmaya, uçaklar yerlerinden kalkmamaya başladıklarında, şehri bir hayalet korku teslim alıyordu.

Kıyamet yaşanmaya başladığında, sağ kalan bir grup kahraman, hayatları pahasına da olsa, insanlığı kurtarmak ve ölümün nefesini şehrin üstünden kaldırmak için çabalamaya karar verdiler. Ama yaşamlarında gördükleri en korku, hayal kırıklığı ve öfke dolu kitleyle karşılaşacaklarını bilmiyorlardı. Ölümün üstesinden gelemeyeceklerini anlayan bu kahramanların yaşama tutunuşları ve ölümden kaçış maceraları, hayal edebileceğinizden daha öte bir kaos sunuyor size.

İlk romanı Salgın ile okurunu bambaşka insanların, ölü insanların dünyasına götüren yazar, Öldüren Güzel'de de okurunun zihninde bir zombi evreninin kapısını açıyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...