18 Ekim 2013 Cuma

Konuşan Kitaplar #18 Blog Tur | Colleen Hoover Kitapları


Konuşan Kitaplar #18 Blog Tur'undan herkese merhaba *-* Ekip olarak tur kitaplarımızı belirlerken en iyilerin olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Bu zamana kadar harika işler çıkarmamızın ana sebebi de budur. Yani zaten öyle değil midir? Eğer bir kitabı seversen onu daha büyük bir şevkle anlatırsın. Konuşan Kitaplar ekibi, daha önce gerçekten çok sağlam kitaplar okudu ve turladı. Ama iddia ediyorum bizi bu kadar darmaduman eden bir kitap daha yok ^^ Keşke imkanınız olsaydı da, daha kitap okunurken gelen yorumları görebilseydiniz *-*


Kendinize şöyle rahat bir köşe seçin. Sürprizlerle dolu muhteşem bir tur sizleri bekliyor. Bugünle birlikte 6 gün sürecek olan turumuzda, kitaba dair birçok yorum okuyabileceksiniz. Ama bugün değil. Yorum için bir gün daha sabretmeniz gerekiyor *-* Bugün neler mi var? Sihirbazın Güncesi'ne konuk olup yazarımızı ve kitabımızı daha yakından inceleyebilir; Kitap Avcısı'nın sizler için toparladığı, yabancı blogların Umutsuz hakkındaki yorumlarını okuyabilirsiniz. Ben bugün sizlere yazarımızın Epsilon'un yayın haklarını aldığı diğer serisi Slammed'i tanıtacağım. Kitap Aşığı'na uğrayıp çekilişimize katılmayı sakın unutmayın!

Slammed (Slammed #1)
Kategori: New-Adult, Aşk
Yazar: Colleen Hoover
Üretici: Atria Books
Liste Fiyatı: -
Sayfa Sayısı: 214
Dili: İngilizce
Aşık olmak bir şiir gibi hissettirebilir. Ya da kalbinize inen bir yumruk gibi.

Colleen Hoover’ın romantik, duygu yüklü ilk romanı; iki genç insan, kaderin kendileri için başka planları olduğundan habersiz, sıradışı bir bağ kurarken, ilk aşkın tüm sihrini ve karmaşasını unutulmaz bir şekilde yakalıyor.

Onsekiz yaşındaki Layken, babasının beklenmedik ölümü sonrasında küçük erkek kardeşi ve annesi için dayanacakları kişi olmak zorunda kalmıştı. Dışarıdan dayanıklı ve güçlü görünüyor, fakat içten içe umudunu kaybediyordu.

Will Cooper sahneye girer; yirmi yaşındaki yakışıklı, benzersi espri anlayışı ve şiire tutkusuyla ilgi çekici, yeni komşu. Will ve Layken, tanışmalarından sadece günler sonra, Layken’a yenilenmiş bir umut duygusuyla bırakan, yoğun bir duygusal bağ kurarlar.

Kalbinizi durduracak, yoğun bir ilk randevunun ardundan kısa bir süre sonra, ilişkilerini aniden durduracak, şok edici bir durumla karşı karşıya kalırlar. Onları birbirlerine doğru çeken hisleri ve birbirlerinden uzak durmalarını gerektiren sırları arasında bir denge kurmaya çabalarken, günlük hayat içerisindeki ilişkileri dayanılmaz derecede acılı olmaya başlar. Kalplerinde hissettikleri gerçek hislerini sadece şiir aracılığıyla paylaşabiliyorlar ve aşkın bir pişmanlık değil, kutlama olacağı bir gelecek hayal ediyorlar…

Slammed yorumu için tıklayınız.

Point of Retreat (Slammed #2)
Kategori: New-Adult, Aşk
Yazar: Colleen Hoover
Üretici: Atria Books
Liste Fiyatı: -
Sayfa Sayısı: 215
Dili: İngilizce 
Zorluklar ve kalp kırıklıkları onları bir araya getirdi... şimdi ise onları birbirinden ayıracak.
Layken ve Will aşklarının her şeyin üstesinden geleceğini kanıtladı; ta ki Will’in geçmişinden birisi ortaya çıkana kadar ve Layken, ilişkilerinin temellerini sorgulamaya başlar. Will, nihai sorunu ile karşılaşmaya zorlanır… Ve kabak oyma işini bırakmayı reddeden kıza karşı aşkını nasıl kanıtlayacaktır.

This Girl (Slammed #3)
Kategori: New-Adult, Aşk
Yazar: Colleen Hoover
Üretici: Atria Books
Liste Fiyatı: -
Sayfa Sayısı: 304
Dili: İngilizce
Colleen Hoover’ın New York Times çok satan serisi Slammed, sayısız okuyucunun aşk, tutku ve kalp kırıklıkları kasırgası ile dizlerinin üstüne çökmelerini sağladı.


Layken ve Will’in aşkı en zorlu durumları bile atlatmayı başarmıştır ve şu an evli olan genç aşıklar kendilerini güvende hissetmeye başlamışlardır ve birliktelikleri güven içerisindedir. Layken olabildiğince yeni birlikteliğinin tadını çıkartıyordur ve kendisini kocası hakkında bilinen her şeyi öğrenmek üzere bulur, Will acılı hatıralarını geçmişte nereye aitlerse orada tutmayı tercih etse dahi… Yine de karısının ricasına karşı boş duramaz ve böylece hikayesinin kendi tarafını çözmeye başlar, ilk kez kendi en samimi duygularını ve düşüncelerini ortaya çıkartır, bütün iyi ve kötü anıları tekrarlar ve ilk tanıştıkları zaman kendi tarafında oluşan şok edici durumları paylaşır.



This Girl kitabında, Wiil karmakarışık ilişkilerinin hikayesini kendi bakış açısıyla anlatır. Slammed serisindeki geçmişe dayalı son taksitini, gelecekleri için bu kitapta üstesinden gelirler.
Kitap çevirileri için Yorum Durağım'a çok teşekkürler. 

3 yorum:

  1. Yaaaaaaaa.... Çok gazel olmuş *.* Ellerine sağlık canım =D

    YanıtlaSil
  2. Her ne kadar YGS arifesi psikolojim bozulmaya yer ararken Umutsuz'u okuduktan sonra Colleen Hoover kitaplarını kaldıramayacağımı düşünsem de çok güzel olmuş açıkçası ayık kafadayken hepsini okumaya karar verdim. Elinize saglık.
    İmza : Çok yeni bir blogger

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...