3 Ekim 2013 Perşembe

Yıkılan Krallıklar - Morgan Rhodes | Kapak Tanıtımı [Cover Reveal]

Hadi kabul edelim DEX bizim için bağımlılık *-* "Yok be oğlum" diyenleri duyuyor gibiyim ama hadi hadi çekinmeyin şurda bizbizeyiz, gizlimiz saklımız yok dökün içinizi. Bağımlılık işte abi. Önceden Eylül, Eylül'dü; Ekim, Ekim. Şimdi ise Eylül: Nefes, Dublin Caddesi; Ekim: Yıkılan Krallıklar ve kim bilir acaba daha neler? Eğer siz de ayları kitap olarak görmeye başladıysanız, aramıza hoşgeldiniz. Çekinmeyin buyrun gelin. Burada yerimiz çok. Biz kocaman bir aileyiz.

Diğer kitaplar nelerdir inanın bilmiyorum ama Yıkılan Krallıklar, çok yakında okuyucuyla buluşacak. Turu ise Konuşan Kitaplar'da *-* Gözünüz kulağınız bizde olsun




Yıkılan Krallıklar (Falling Kingdoms #1)
Goodreads
Yazar: Morgan Rhodes
Üretici: DEX
Prenses: Lüks bir dünyada şımartılarak büyütülmüş Cleo, uzun zaman önce yeryüzünden silinip gittiği düşünülen büyünün peşinde, zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda.

Asi: Haksızlıklar yüzünden öfkeden deliye dönen Jonas, ülkesinin sefalet içinde kalmasına neden olan baskıya karşı ayaklanıyor ve hiç tahmin etmediği bir görev üstleniyor.

Büyücü: Kraliyet ailesinin bir ferdi olan Lucia, geçmişi hakkındaki gerçeği ve sahip olacağı kehanet edilen doğaüstü gücünü keşfediyor.

Veliaht: Şiddetle büyüyen ve fetih için eğitilen, kralın ilk çocuğu Magnus, yüreğin kılıçtan daha keskin olabileceğini anlıyor.

Mitika’nın üç krallığında da büyü uzun zaman önce unutulmuştu. Şimdi, barışın hüküm sürdüğü yılların ardından, ölümcül bir huzursuzluk içten içe, bir hastalık gibi yayılıyor. Her bir krallığın lideri güç için savaş baltasını çıkardı, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Krallıklar yıkılacak. Peki ama her şey yıkıldıktan sonra kim zaferle ayakta kalacak?

Yazar Hakkında: Morgan Rhodes Ontario, Canada'da yaşamaktadır. Çocukken, hep bir prenses olmak istemiştir -Her iki krallığı ve presnsesi atesten kurtarmak için keskin kılıcını kaldırmyı bilen türden- nefes alan ejderhalar ve karanlık büyücüler. Bunun yerine, o bir yazar oldu, bu daha iyi gibidir ve daha az tehlikeli. Yazmakla birlikte Morgan fotoğraf, seyehat ve reality TV'den hoşlanır, ve kitapların bütün türü için henüz oldukça seçici bir obur okuyucudur. Başka bir takma adı altında, birçok paranormal romanların uluslararası çok satan yazarıdır. Yıkılan Krallıklar onun ilk yüksek fantezisidir.
 

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...