30 Aralık 2013 Pazartesi

Konuşan Kitaplar 2013 Enleri | En Beklenen


Merhaba millet *-* Konuşan Kitaplar olarak başlattığımız "2013 Yılının En'leri" etkinliğinde sona gelmiş bulunmaktayız. Koskoca bir yılı geride kaldı. Vay be! Ne ara sona geldik farketmedim. Vallahi ne yalan söyleyeyim 2013 benim için muhteşem bir yıl oldu. Umarım 2014'ün sonunda yine aynı şeyi söyleyebilirim. Neyse gelelim etkinliğimize. Bildiğiniz üzre bugüne kadar En İyi Fantastik, En Sevilen Çift, En Ağlatan Kitap, En İyi Kurgu, En İyi Konuşan Kitaplar Turu gibi birçok kategoride çeşitli En'ler belirlendi. Benim En'im ise "En Beklenen" *-*


Açlık Oyunları sağ olsun, sayesinde Türk okuru yeni bir türü daha bağrına bastı. Ne mi o? Distopya *-* Hadi kabul edelim hepimiz o asi ruhu, o baskıcı rejime karşı koyma hallerini çok sevdik. Sevdik, sevdik. Evet doğru, Eşleşme ve Açlık Oyunları konu olarak birbirinden farklı kitaplar ama Eşleşme, bana göre kendi türünün en iyi örneklerinden biri. Ve yine bence, bu senenin en beklenen kitaplarından.



Özellikle, Athena'nın İşareti'nin o olmaz olası sonundan sonra, Hades'in Evi'ni bu senenin en bekleneni yapacağımı düşünmüş olabilirsiniz. Öyle olabilirdi de bak. Eğer, Doktor Uyku çıkmamış olsaydı ^^ Hades'in Evi'ni hala okumadım. Yani tamamen okumadım. Arada açıp 10-15 sayfa okuyup kapatıyorum *-* Biliyorsunuz son kitabın çıkmasına daha çok var. Rick'in ne kadar acımasızlaşabileceğini de göz önüne alırsak, Olimpos'un Kanı'na 1-2 hafta kala okurum diyorum. Ama hiç belli olmaz.

Cıkcıkcık -,- bizim bir sene boyunca ömrümüzden ömür gitsin, Rick'de ki hallere bak -,-




King sevdamı bilenler - ki bilmeyen kalmamıştır artık- King'e kıyak geçiyorsun diye düşünebilirler ama yok öyle bir şey. Vallahi yok abi! Biz bu kitap için 36 sene bekledik. Yani evet yaş gereği ben o kadar beklemedim ama ben de çok uzun zamandır o kervandayım. Kim ne derse desin Doktor Uyku, 2013'ün En Beklenen kitabı. Hatta bence bu senenin En İyi Kurgu, En İyi Kapak, En İyi Korku, En İyi Paranormal, En İyi Çift, En İyi Kadın Kahraman, En İyi Erkek Kahraman, En Çok Okunan kategorilerinin de birincisi *-*

Bilmeyenler için King köşem ^^
Aaa bu arada, En Beklenen'lerden Eşleşme+Yol setini hediye edeceğimiz çekilişe katılmak isterseniz şuraya tıklayıp Konuşan Kitaplar Facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Desteklerinden dolayı Delidolu'ya çok teşekkür ederim


2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...