8 Nisan 2013 Pazartesi

Jamie McGuire - Tatlı Bela | Yabancı Yayınları

Sokak Kedisi Bob ile yayın hayatına muhteşem bir giriş yapan Yabancı Yayınları, Nasıl Kadın Olunur? ve Tatlı Bela ile zirveye doğru emin adımlarla ilerliyor. Telif haklarının alındığı duyulduğundan bu yana konuşulan tek şey Tatlı Bela. Bu kadar istenen, hakkında bu kadar konuşulan bir kitap duyduğum zaman ister istemez ben de araştırmaya başlıyorum. Nedir onu bu kadar özel kılan? Sadece Türkiye'de değil, dünyada da büyük yankı uyandırmış bir kitap. En başta bazı tereddütlerim vardı. Bana hitap eder mi? Sevebilir miyim? diye ama Ütopik Kızların Günlüğü'nün yapmış olduğu turdan sonra tereddüt falan kalmadı. Okumak istediğim kitapların arasına yerleşti. Benim gibi hala tereddüt yaşayan varsa ÜKG'nin turuna bir göz atabilirler. Sevgili Kitap ile başlayıp Romancekolik ile turu bitirdikten sonra sizde Tatlı Belayı okumak isteyenler arasında olacaksınız. Tura başlamak için tıklayınız

Tatlı Bela (Beautiful #1)
İlknoktaGoodreads
Kategori: Roman, Aşk, Yeni-Yetişkin
Yazar: Jamie McGuire (Çeviren: Boran Evren
Üretici: Yabancı Yayınları
Liste Fiyatı: t 25,00
Sayfa Sayısı: 424
Abby Abernathy karanlık geçmişiyle arasına mesafe koymuş olan, alkol kullanmayan, küfür bile etmeyen kendi halinde bir kız, fakat hayatını dövüşerek kazanan ve vücudu dövmelerle kaplı yakışıklı Travis Maddox onun hayatını değiştireceğe benziyor.

İyi kız ve kötü çocuk… Bu birliktelik bir aşkın mı habercisi yoksa bir felaketin mi?

Tatlı Bela sadece bir “bestseller” değil, uluslararası bir fenomen. Yayımlandığı günden beri tüm dünyada büyük yankı uyandıran bu kitabı okumayan kalmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...