14 Mayıs 2013 Salı

Elf Yayınları'ndan Revolution 19 - Gregg Rosenblum | Tanıtım ve Video


Elf sürprizleri devam ediyor *-*  Birbirinden güzel üç yeni kitapla okuyucu karşısına çıkmaya hazırlanan Elf Yayınları, yayınlayacağı kitaplar arasına Revolution 19'u da kattı. Gregg Rosenblum'un ilk kitabı olan Revolution 19, yurtdışında geçtiğimiz Ocak ayında Harper Teen etiketiyle çıktı. Ülkemizde ne zaman çıkar tam bir tarih verilmesede. Yaz aylarında okuyacağımızı umuyorum. Distopya ve post apokaliptik romanları seviyorum. Konusu çok hoşuma gitti, kitabın videosunu izledikten sonra merakım daha da arttı. Heyecanla bekliyorum.

Revolution 19
Kategori: Roman, Distopya, Fantastik, Post Apokaliptik, Genç-Yetişkin
Yazar: Gregg Rosenblum
Üretici: Harper Teen | Elf Yayınları
Sayfa Sayısı: 272
Yirmi yıl önce savaşlarımızda mücadele etmeleri için tasarlanmış robotlar savaş alanını terk etti. Ardından silahlarını bize çevirdiler.

Sadece bir avuç insan 2071 robot devriminden kaçabildi. Ormandaki gizli bir insan topluluğunda aileleriyle birlikte yaşayan Kevin, Nick ve Cass şanslı olanlar arasındalar. Ancak daha sonra onların köyü de tespit edildi ve mayı başarmış insanlarsa robotlar tarafından ele geçirildi. Ailelerini yitirmiş olan bu gençler, hayatta kalan insanları kurtarmak için en büyük düşmanları tarafından yönetilen şehre sızarak her şeyi riske attılar.

Revolution 19, diğerlerinden farklı bir sinematik gerilim. Dinamik karakter rolleriyle büyük ses getiren yapıt, aksiyon, dram, gizem ve romantizme kısaca genç okurların istediği her şeye sahip. Kaçırılmaması gerekilen bu sürükleyici hikaye, Gregg Rosenblum'un ilk romanı.

2 yorum:

  1. Tanıtım videosu benim de ilgimi çekti :D Umarım çok bekletmezler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Videosu çok güzel ya. Umarım bu yaz okuruz Temmuza mesela :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...