7 Ocak 2013 Pazartesi

Dünyama hoşgeldin.


Aslında Blog olayını uzun uzun düşünmüştüm hatta bir kaç girişim yapıp devam ettiremeyince kırdım dizimi çekildim köşeme. Girişim yaptım derken öyle bir şeyler yayınladığım sanılmasın. Bir isim seçip sonrasında hiçbir şey yapmadan öylece bıraktım. Artık o kadar çok blogger var ki arada kaybolmaktan yaptığım şeyi insanlara gösterememekten korktum. Halbuki çık meydana dök içinden geçenleri okuyan okur, tartışmak isteyen koyar düşüncelerini. Okuyan olmasa bile diyeceklerin içinde kalmaz rahatlar detox olursun öyle değil mi? İşte bende öyle yaptım. Kimse gelip okumasa da diyeceklerim içimde kalmasın diye burayı açtım. Hadi hayırlısı.

Kim bu yeni çocuk derseniz 

Okuma hayatına Stephen King ile başlayıp yaklaşık 6 yıldır düzenli olarak okuyan, 21 yaşında, mutfak ile ilgili her şeyden, yeni tatlar ve yeni mekanlar keşfetmekten hoşlanan. Kahve ve çikolata bağımlısı, genel olarak kedilerin dostluğunu insanların dostluğundan yakın bulan. Belli bir fikre bağlı kalmaktansa o düşünceyi incikcincik edip tartışmayı seven, diğer insanların düşüncelerini merak eden ve yeni insanlarla tanışma fırsatını asla kaçırmayan biri.


Burayı kendi kişisel ajandam, rehberim ve günlüğüm olarak gördüğüm için o an aklımda ne varsa yani o gün izlediğim bir film, etkisinde kaldığım bir şarkı, okuduğum kitaplar, keşfettiğim bir mekan, yeni öğrendiğim bir tarif, sağlıklı yaşam için birkaç tüyo, sinema ve kitap dünyasında gelişen olaylar burada paylaşılacak.

Blogu beğenirseniz sağ taraftaki Okuyucular bölümünden blogu takip edebilir ve beni twitter’dan takip edebilirsiniz.

Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benden esirgemeyin.

 Ps.Blog için teşvik eden Elenda’ya teşekkürler.Blogunu görmek için linke tık.tık. :) http://mirielenda.blogspot.com/

6 yorum:

  1. İlk yazını da yazmışsın. Hayırlı uğurlu olsun ^_^ Artık bundan sonrası yeni yazılarını sabırla beklemek olacak :D Bloggerların dünyasına hoşgeldin ;)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Elenda sen teşvik etmesen bunu yapacağım yoktu :) yakında CM101MMXI fundamentals ve Günah Pazarı incelemelerini hazırlar yayınlarım ;)

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı uğurlu olsun (: Blog dünyasına hoşgeldin. Kitap yorumlarını ve yazılarını merakla bekliyorum (:

    YanıtlaSil
  4. Facebookta bir ara muhteşem kitaplığın fotoğrafını görüp hala unutamadım. Yazılarını okuyabileceğim için çok sevinçliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, mutlu oldum :) Bütün kitaplığım tekrar okunacaklar listesinde ilerleyen zamanlarda istenilen seriye göre okumuş olduklarımı da tekrar okuyup inceleyebilirim

      Sil
    2. Ne güzel, hepsini merakla bekliyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...