28 Nisan 2013 Pazar

Cumartesi İlk 10: Arkadaş Olunacak Karakterler


Sihirli Okumalar'ın geçen hafta başlattığı etkinlikte bu hafta bende varım *-* Bu haftanın konusu Arkadaş Olunacak Karakterler. Oturdum okuduğum kitapları şöyle bir gözden geçirdim. Arkadaş olunabilecek kimler var kimler yok iyice inceledim. 10 kişiye indirmek zor olsa da başardım.

1. Eddie Dean - Kara Kule. Ka-tet'in vazgeçilmezidir. Serüvene 2. kitapta dahil oldu ve ilerleyen her bölümde kendini daha fazla sevdirdi. Onsuz geçen bir serüven düşünemezdim. Kesinlikle en iyi arkadaş.








2. Carrie - Göz. Carrie, King karakterleri içinde en çok üzüldüğüm kişi. Hem şanssız hemde hüzünlü bir karakter. Bir yanda annesi öbür yanda okuldakilerin hareketleri. Sonunda kötü şeylerin olacağı belliydi. Benim arkadaşım olsa korur kollardım onu. Güçlerini birlikte keşfederdik. Ne bileyim isterdim onunla arkadaş olmak.











3. Samwise Gamgee - Yüzüklerin Efendisi. Onun kadar sadık bir arkadaşı kim istemez ki. Koca yol boyunca gık demedi garibim. Hem o olmasaydı Yüzük yok edilemez Sauron hala yaşıyor olurdu.











4. Kvothe - Kral Katili Günceleri. Tanıştığım en sağlam karakterlerden biri. Arkadaşım olmasını istemem için
yüzlerce sebep sayabilirim. Öyle şeyler görüp geçirmiş ki okurken hayran kalmadan duramıyorsunuz.













5. Anita Blake - Anita Blake Vampir Avcısı. En sevdiğim kadın karakter. Bir kadında istediğim her şey onda fazlasıyla var. Ancak haremi öyle genişledi ki arkadaştan öteye gidemeyiz sanırım *-*  














6. Red - Rita Hayworth'u Seven Adam. Kuşku Ağı kitabının en iyi hikayesidir. Esaretin Bedeli'ni izlemiş
olanlar da tanır. Muhteşem biridir, severim. Umarım Pasifik düşlediğin kadar mavi karşılamıştır seni güzel adam. 











7. Luna Lovegood - Harry Potter Serisi. Severim deliyiii. Tanıştığımız andan beri favori karakterlerimin
arasında. Diğerlerinden farklı olması her zaman ilgimi çekmiştir. Ayrıca herkesin bazı tuhaf davranışları vardır öyle değil mi.












8. Valek - Zehir Ustası. Ambrose'a olan bağlılığı, zekası, zehir bilgisi yeter yahu. Yelena demek isterdim ama
ona arkadaş gözüyle bakamıyorum *-* o yüzden Valek.












 9. Jaqen H'ghar - Buz ve Ateşin Şarkısı. Muhtemelen uzun soluklu olmayacak bir arkadaşlık olsa da onunla tanışmayı isterdim. Hatta Arya gibi dilek haklarım olsa fena olmazdı. Bir daha görürmüyüm bilmiyorum ama görür görmez sevdiğim kişilerden










10. Jericho Z. Barrons - Ateş Serisi. Bu adamı neden yazdım bilmiyorum. Dışarıdan bakınca kendinden
başka kimseyi düşünmeyen biri gibi duruyor. Ölüyor olsam kalkıp gelir mi acaba :) Gerçi henüz tam anlamıyla tanımıyoruz göründüğü gibi biri olmadığını düşünenlerdenim ama listenin sonunda işte.








Eğer sende bu güzel etkinliğe katılmak istiyorsan yapman gereken tek şey arkadaşlarını belirlemek. Etkinlik için Sihirli Okumalar'a çok teşekkür ederim. Sihirli Okumalar'ın listesini görmek için tıklayınız

3 yorum:

  1. Luna Lovegood! Ben de isterdim. :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Luna yaaa *-* Bana hep bir arkadaşımı hatırlatıyor o yüzden çabuk ısındım ona

      Sil
  2. STEPHEN'LER :) GÜZEL SEÇİM.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...