9 Mayıs 2013 Perşembe

Etkinlik: Kitaplığında Neler Var

Bu aralar oldukça güzel etkinlikler paylaşılıyor. E bende haliyle beğendiğim etkinliklere dahil olmak istiyorum. Her ne kadar bazı etkinlikler için kitaplığımı talan etmem gerekse bile sonunda eğlendiğim için o karmaşayı gözüm görmüyor valla *-* "Kitaplığında Neler Var" etkinliği Mai Kalem'in başlattığı ilk etkinlik. İlklerin ne kadar zor olduğunu, nasıl heyecanlı geçtiğini biliyorum. O yüzden Mai Kalem'in etkinliğinde yer almak istedim. 

Etkinliğe katılmak için yapılması gerekenler çok kolay. Önce kitaplığınızın bir bölümünün yada tamamının fotoğrafını çekiyoruz daha sonra kitaplığımızda bulunan kitaplardan en çok sevdiğimiz 5 kitabı listeliyoruz. İyi eğlenceler.


Ben sizlerle kitaplığımdan iki bölüm paylaşıyorum. Bunlardan ilki hemen herkesin sahip olmak isteyeceği eksiksiz (Füzyon henüz çıkmadığı için eksiksiz diyorum) Dex rafı

Diğer bölüm ise, eksiksiz Stephen King arşivim. Bazı King kitaplarımın sırtında güneşten kaynaklı renk kayıpları var. Muhteşem geçen bir tatilin dönüş sürprizi oldu. Eve geliyorum her şey muhteşem geçmiş, en iyi tatilim diyorum sonra bir bakıyorum ki kitaplar fena. Çok kötü olmuştum, çok sinirlenmiştim. Sonuçta ben onlara gözüm gibi bakıyorum. Bir başkasının yaptığı hata yüzünden bu hale gelmeleri içime oturdu. Arada bir evi havalandırmaya gelen komşularımız perdeyi açık unutunca, Mersin'in güneşine maruz kalan kitapların rengi uçmuş gitmiş.

"Kitaplığımda bulunan ve en çok sevdiğim 5 kitap" listesini, Stephen King kitapları arasından sevdiğim ilk 5 olarak değiştiriyorum.

1- "O"




2- Kara Kule Serisi ( Kara Kule kitaplarını ayrı olarak düşünmek istemedim)



3- Mahşer



4- Hayvan Mezarlığı



5- Uykusuzluk



Etkinlik için Mai Kalem'e teşekkürler. Mai Kalem'in kitaplık görüntüleri ve ilk 5 listesi için tıklayınız.


15 yorum:

  1. Ne kadar çok Stephen King Kitapları var :O Maşallah :))) Şahsen bu yazarla henüz tanışamadım :/ Ama en kısa zaman da tanışmak dileğiyle :) Etkinlik çok güzel, boş bir anım olursa katılmak çok isterim, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanışmak için çok bekleme bence :) beni okumaya baslatan yazardır o yüzden apayrı bir yeri var bende. Etkinlik için Mai Kalem'e teşekkürler :D

      Sil
    2. Aynen stephen king bir efsane özellikle sadist kitabı ve filmi :-)

      Sil
  2. ne kadar güzel bir etkinlikmiş ve kitapların muhteşem gözüküyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Senin de kitaplığından bir bölümü görmek isterim :)

      Sil
    2. aslında ben kitaplığımı kitaplık kurdu bloğu aracılığı ile paylaşmıştım ekstra kendim bir post yazmadım ama işte benim kitaplığım da burda:)

      Sil
    3. evet dayanamadım ve ben de etkinliğe katıldım:)

      Sil
    4. Ekstra bir post yazmamış olsanız bile linkini paylaşın bizimle böylece bizde görebiliriz

      Sil
  3. Bende isterdim yapmak ama geçen gün topladım malesef.taşınacağım için ama geçmiş den çektiğim fotoğraflarım ile katılabilirim ve inş yine böyle birşey olursa yeni evimde yeni hali ile paylaşırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taşınmak çok zor haziran sonu gibi bizim de taşınma durumumuz var ve evi toparlamak, kolilemek gözümde buyuyor :) Mai Kalem katılım için bir süre vermemiş istediğiniz zaman katılabilirsiniz bende merakla bekliyorum ^-^

      Sil
  4. Stephen King arşivin. :0 Bayıldım gerçekten çok beğendim. :) Dex kitaplarını zaten bilmeyen kalmamıştır, onlarda harika gözüküyor. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Berfin kıymetlim onlar benim. King apayrı :)

      Sil
  5. Hep okumayı istemiş ama hiç Stephen King romanı okumamış biri olarak şu an buraya yorum yapma hakkım var mı bilemedim ama çok hoş, kendi tarzınıza göre toparladığınız bir kitaplığınız var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki hakkınız var ayrıca suz benden daha şanslısınız okunmayı bekleyen bir sürü King kitabı var önünüzde *-* kitaplığımın tarzına gelirsek historical ve hatta chicklit kitaplarınında bulunduğu karışık bir kitaplığım var :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...