26 Mayıs 2015 Salı

Amie Kaufman + Meagan Spooner - Benim Uzak Yıldızım |Kitap Yorumu, Video

Benim Uzak Yıldızım (Starbound #1)
Satın Almak ve İncelemek İçin: D&R | Okuoku | İlknokta | Kitapyurdu Goodreads
Kategori: Genç-Yetişkin, Bilim-Kurgu, Macera, Distopya
Yazar: Amie Kaufman & Meagan Spooner (Çevirmen: Ebru Sürmeli)
Üretici: Go! Kitap
Liste Fiyatı: t 17,00
Sayfa Sayısı: 520
O gecenin, devasa uzay gemisi İkarus'taki diğer gecelerden hiçbir farkı yoktur. Ta ki o büyük felaket gerçekleşene ve İkarus yakınlardaki bir gezegene düşene dek. Elli bin yolcu kapasiteli gemiden yalnızca iki kişi kurtulmuştur: Evrenin en zengin adamının kızı Lilac LaRoux ve genç bir savaş kahramanı olan Binbaşı Tarver Merendsen.

Binbaşı Merendsen, Lilac gibi kızların insanın başına beladan başka bir şey getirmediklerini uzun zaman önce öğrenmiştir. Lilac da, Tarver'ın kendi iyiliği için, onu kendisinden uzak tutması gerektiğinin farkındadır. Ama ıssızlığın ortasında hayatta kalabilmek için birbirlerine ihtiyaçları vardır. Açlık, soğuk ve vahşi hayvanlara bir de Lilac'ın duyduğu fısıltılar eklenince birbirlerine güvenmekten başka çareleri kalmaz. Ne var ki çok geçmeden, onları birbirlerinin kollarına iten bu trajediden büyük bir aşk doğar. Artık kurtulup kendi gezegenlerinde bir ömür ayrı kalmaktansa düştükleri bu ıssız gezegende birlikte olmayı tercih ederler.

Ama her adımda onları takip eden gizemli fısıltıların ardındaki gerçeği öğrenmeleriyle her şey bir anda değişir. Lilac ile Tarver o gezegenden ayrılsalar bile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Nefes kesen bilim kurgu üçlemesinin ilk kitabı, Benim Uzak Yıldızım, zaman ve mekân tanımayan sonsuz bir aşkın hikâyesi…
Selam millet *-*Nasılsınız? Valla ben harikayım. Uzun bir zamandan sonra konuk yorumcu olsa bile bir tur grubunun içinde olmak harika bir şey. Beni konuk ettikleri için Canavar'lara çok çok çok teşekkürler. Seviyorum sizi ^-^ Biliyorum sizinle epey bir zamandır görüşemedik. Sebeplerini tek tek söyledim videoda. Normalde benim tur günüm 29 mayıstı ama dayanamadım erkene aldırdım En az sizin kadar özlüyorum video çekmeyi. Bir sürü şey oldu, bir sürü şey anlattım umarım seversiniz. Şimdiden keyifli seyirler.


4 yorum:

  1. Videonun ilk 5 dakikasına hasta oldum :)

    YanıtlaSil
  2. Videoların harika. :) Bu kitap da okumam gerekenler arasına girdi. :) Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. Açıkçası bu kitabı çok isteyerek almıştım ama pek de beğenmedim sanırım beklentim fazlaydı ama yine de okunulabilecek kitaplardandı.Video yine harika bu arada

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...