16 Ağustos 2014 Cumartesi

[DEX Şöleni] Susan Ee - Meleğin Düşüşü + Kıyamet Sonrası | Yorum, Vlog

Satın Almak ve İncelemek İçin: İlknokta | D&R | Okuoku Goodreads
Kategori: Genç-Yetişkin, Post-Apokaliptik, Fantastik, Melek Temalı
Yazar: Susan Ee (Çeviren: Barış Emre Alkım
Üretici: DEX
Liste Fiyatı: t 20,00
Sayfa Sayısı: 316
Kıyamet melekleri yeryüzüne inip tüm dünyayı yakıp yıktığından bu yana altı hafta geçti. Gündüzleri sokak çeteleri hüküm sürüyor, geceleri korkunun ta kendisi. Bir gün savaşçı melekler küçük bir kızı kaçırdılar, tekerlekli sandalyeye mahkum, aç biilaç halde, ufacık bir kızı. Kızın ablası, Penryn, kardeşini kurtarmak için elinden geleni ardına koymayacak. Buna, aslında düşmanı olan bir melekle bir anlaşma yapmak dahil olsa bile. Raff e, kanatları kesilmiş, gücünü yitirmiş bir melek. Binlerce yıl savaştıktan sonra şimdi hayatı, gencecik bir kızın ellerinde. Penryn ve Raff e, korkunun ve tuhaf yaratıkların hüküm sürdüğü bir dünyada bir başlarınalar, hayatta kalmak için de birbirlerine ihtiyaçları var. Her şeye rağmen sağ kalıp düşman meleklerin inine gitmeliler. Penryn burada kardeşini bulmayı umut ediyor. Raffe ise binlerce yıllık düşmanlarına karşı tek başına savaşıp kanatlarını ve eski gücünü yeniden kazanmayı.

Satın Almak ve İncelemek İçin: İlknokta | D&R | Okuoku Goodreads
Kategori: Genç-Yetişkin, Post-Apokaliptik, Fantastik, Melek Temalı
Yazar: Susan Ee (Çeviren: Belgin Selen Haktanır
Üretici: DEX
Liste Fiyatı: t 24,00
Sayfa Sayısı: 360 
Penryn'in küçük kız kardeşi Paige kayboldu. İnsanlar korkuyor. Bir annenin kalbi kırık. Penryn San Francisco sokaklarında kardeşini arıyor. Sokaklarneden bu kadar boş? Herkes nereye kayboldu? Paige kardeşinin izini sürerken, meleklerin gizli planınınmerkezini buluyor ve ürkütücü gerçeklerle yüz yüze geliyor. Raffe kanatlarının peşinde. Onlarsız meleklere katılmasıimkansız. Tekrar kanatlarını kazanmak ya da Penryn'in hayatınıkurtarmak arasında kaldığında, hangisini seçecek? Melekler, insanlar ve canavarların korku dolu hikayesi, MeleğinDüşüşü'nün ardından, Kıyamet Sonrası ile devam ediyor.
Selam millet *-*  2 haftalık bir aradan sonra yine birbirinden güzel iki kitabın yorumuyla karşınızdayım ^^ Önceden uyarmış olsam da kendimi tuttum, spoiler vermeden, fanboyluğa vurmadan, edebimle, usturubumla kitapları anlatmaya çalıştım. Arada bir şeyler kaçtıysa kusuruma bakmayın artık. Meleğin Düşüşü ve Kıyamet Sonrası'ndan bahsediyoruz burda. Kendimi tutabilmiş olmam bile bir mucize :D Size nasıl geliyor bilmiyorum ama vlog yapmak beni inanılmaz rahatlatıyor. Her şeyden önce mutlu oluyorum. Bundan sonra bu kadar ara vermeyeceğim söz ^-^ Beni izlediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bırakırsanız beni mutlu edersiniz. Keyifli seyirler.




24 yorum:

  1. Çok güzel bir video olmuş yine. :D Sonu gelmeyen okunacaklar listesine bir seri daha eklendi. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :3 ekle ekle pişman olmayacaksın *-*

      Sil
  2. Şu misafirler gitsin diye bekliyorum izleyemedim bir türlü hala (:

    YanıtlaSil
  3. Yine müthiş bir video olmuş bu arada yeni üniversiten hayırlı olsun kutlarım :) mimleri de sabırsızlıkla bekliyor olacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim *-* Youtube'da Kitapella'nın hazırladığı Tek Renk mim'i var bakalım onu yapacağım bu hafta içinde

      Sil
  4. Müthiş olmuş Eren! Sana söz yazın İLK bu seriyi okuyacağım. Zaten bu videodan sonra okumasam garip olur. :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mertcan zaten o zamana okumazsan ben kitabı alıp getirip başlatacağım bu seriye. Nasıl okumazsın hala T_T

      Sil
  5. bu nasıl guzel anlatımdır boyle ya yasıyorsun ve yasatıyorsun senın ıctenlıgınle anlatısın gozlerının parlaması bunca zaman nıye yapmamıssın guzel kardesım ya yuregıne saglık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aww teşekkür ederim ablam *-* İnan bana ben bile neden daha önce başlamadım diye düşünüyorum. Çünkü bu çok daha zevkli :D Keşke daha çok kişi vlog yapsa :

      Sil
  6. Seriye hiç başlamamış olsam bile öyle bir iştahla anlattın ki kitabı Eren abi,şu an ben seriyi en kısa ne zaman alırım acaba diye düşünüyorum.:D Üstelik kitap listem oldukça uzun...Ne yapalım,alıp okuyacağım artık.:D Bu arada vlog olarak paylaşım yapmanı gerçekten çok takdir ediyorum ve umarım bir gün bende bloğumda vlog paylaşım yapabilirim.Çok güzel bir video olmuş,emeğine sağlık.:3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen ama lütfen Vlog yap. Daha fazla vlogger istiyoruz. Ayrıca çok daha zevkli bence *-* Meleğin Düşüşü'nü lütfen al en kısa zamanda al sonra hakkında konuşalım :3

      Sil
  7. yine çok güzel olmuş anlattığın her kitabı merak ediyorum yapma bunu bize :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Valla bilerek yapmıyorum bunu :3 Ama çok güzel kitaplar ya *-* Eşe dosta okutmak sonra üzerine konuşmak istiyorum. Başka bir isteğim yok. Valla bak :D

      Sil
  8. E sonunda be Eren. Aylar oldu -olmasa da olmuş gibi davranacağım- bu kadar bekletilir mi? - yüzsüzlükle ilişkilendirilemeyecek sabırsızlık... - Şükür kavuşturana.

    Acil bir kitapçı ziyareti yapmama -bkz. tekrar- neden olacağını biliyordum da keşke bu saatte izlemeseydim videoyu, açık kitapçı yoktur muhtemelen. Meraklı insanlar akşam vakti kitap falan alacaklarsa eğer annelerine söylemeden o işi yapmalılar, en azından bunu öğrenmiş olduk.
    Neyse şimdi annemden yediğim fırçayı boş verelim de kitapların daha arka kapak yazısını bile okumamama rağmen anlattıklarından yola çıkarak saçma sapan teoriler geliştirmiş olabilirim. Birkaçını dile getirmezsem çatlarım.

    Öncelikle Penry'nin kaçık sanılan annesi gerçekte kaçık değil de gayet normalse... Yani, gördüğünü iddia ettiği şeyleri görüyor, kızının şeytanın eşi olduğunu söylediğinde aslında doğruyu söylüyorsa? Biraz daha derine inmek gerekirse... Kızlarımız şeytanın çocukları falan çıkarlarsa hiç şaşırmayacağım. Zira ortada bir baba figürü yok anladığım kadarıyla, varsa da veya vardıysa da göstermelik bir şey olamaz mı? Bu saatte yorum yapıyorum, tabii ki olabilir!

    Bir de şu gizemli Raffe'nin bazı şeyleri biliyor ama saklıyor olabileceği aklımda dönüp duruyor. Veya melekler arasında aile ile ilgili bir şeyler bilen biri de olabilir. Kısaca birileri şu aileyi gizemli ve etkili bir hale getirebilir mi lütfen? Ya da çoktan etkililer mi?

    Kızkardeşle ilgili psikopatlığa varacak fikirlerim var ama şimdilik bu kadar saçmaladığımız yeter bence. Burada bırakalım. -iki kişi konuşmuyor ama nedense öyle lanse edildi. Bakalım-

    Dex'in iyi bir yayınevi olduğunu düşünüyorum. E Meleğin Düşüşü serisi de en iyi serilerinden biri diyorsanız muhtemelen öyledir. İlk fırsatta -işe gitmeden alacak ki çalışmaya odaklanabilsin- alıp belki daha absürt teorilerle tekrar geleceğim. Kim bilir.

    Emeğine sağlık Eren, bir dahaki sefer için bunalımdan -sıkılmışlık da diyebilirz- çabucak kurtulmanı diliyorum. Video hazırlamasan da olur. Kitap okuyamaman kötü olmuş.

    Şimdilik Hoşçakal.
    Sevgiler
    Saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahahahah Asil gece gece harika geldin bana *-* vlog yapmayı işte bu yüzden seviyorum :3 ahahahah hala gülüyorum :D Teorilerin güzel aslında çünkü ben de hemen hemen aynı düşüncelere boğulmuş durumdayım. Özellikle Penryn'nin annesi hakkında çok farklı düşüncelerim var. Tek bir şeyden eminim kadın bizi yine ters köşeye yatıracak. Bir baba figürü var kitapta Paige'in sakatlanmasından sonra evi terk ediyor evi. Ama evet gayette göstermelik bir baba olabilir o emin değilim. Gece gece komplolara ittin beni :D Raffe'nin gizemi çözülüyor çözülmesine ama Penry'nin yaptığı bir şey *bombaspoiler* kızla ilgili çok daha derin bir şeylerin olduğununa işaret ediyor. Off bilmiyorum. Konu Susan olunca ne dersm yanlış olacakmış gibi geliyor. Açmazda kaldım. Meleğin Düşüşü'nü muahkkak oku hatta almışken iki kitabı birden al çünkü elin hemen ona gitmek isteyecek. Sonra gel konuşalım, teori üretelim, birlikte yiyelim kafayı :3

      Sil
  9. Okumak istediğim kitaplara her gün yeni kitaplar ekleniyor :) Bu seriyi de güzel yorumundan sonra, gittikçe çoğalan kitap listeme ekliyorum. Onur ve Tuğçe'nin videolarını takip ederken, senin de videolarını merakla beklemeye başladım. Bence videonun uzun olmasına da takılma, o kadar samimisin ki sıkılmadan izliyorum. Zaten seni takip edenler de içtenliğini hissettikleri için güzel mesajlar bırakmışlar :)
    Bu arada tebrik ederim, yeni okulunda başarılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin ve söylediklerin için çok teşekkürler. Video yapmak bana çok iyi geliyor. Hatta bufün yeni bir tane daha çektim. Yutube'a yükler yüklemez buraya ekleyeceğim. Süreye çok takılmıyorum ama çok uzun ya gözümüz korkuyor diyenler var ama ben de kısa video yapamıyorum çenem bir düşüyor sonra toparlayamıyorum *-* Yeni videoda tekrar görüşmek üzere. Tekrar teşekkürler ^^

      Sil
  10. Merhaba ! Video yayınladığını instagramdan görüp en kısa zamanda izleyeceğim dediğimden beri 2 gün geçti sanırım :D Ben ancak izleyip yorum yapalildim :3 Öncelikle yine çok güzel, samimi bir video olmuş. Bir gün kendimde o cesareti ve bir kamera bulabilirsem bende çekeceğim :D Yazmaktan daha kolay olduğu belli *-*.
    Kitaplar gerçekten muhteşem. İki kelime arasında muhteşem demen bile az kalabilir. :D Kıyamet sonrasına tur yapmıştık biz. Ayrı bir zevkle okumuştum gerçekten çok kaliteli çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhteşemler ama öyle değil mi *-* Awww yirim :3 ne olur vlog yap bak lütfen. Daha fazla vlogger istiyoruz ^-^

      Sil
  11. Videolarını izlerken kitapların cidden ilgimi çekiyor, videoyuyu kaçırdığım bile oluyor.
    Videoda sağ tarafta 12-13 kitaplık bir ser var galiba o serinin adı ne? Araştırdım ama bulamadım
    Şimdiden teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahahah izlediğin için çok teşekkür ederim :D Robert Jordan - Zaman Çarkı serisine ait o kitaplar

      Sil
  12. Of nerden başlasam bilmiyorum şu son 3-4 gün senin vloglarınla geçti izlerken gülüp eğleniyorum içimden diyorum ki " yaa demekki yanlız değilmişim " keşke daha önce blogger olduğu nu öğrenseymişim , tüyapta pegasusta gördüm hatırlıyorum ama böyle mükemmel bir insan olduğunu bilmiyodum keşke bilseymişimde tanışsaymışım herzamanki gibi harika vloglar çekiyosun . Senin önerdiğin kitaplar sağolsun remzi kitapevini D&R ı satın alıp çıkıyorum. Ve meleğin düşünü almayı unutmuşum :()

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni böyle gece gece mutlu ettiğin için çok teşekkür ederim. Daha yeni tanışmış olabiliriz ama bu bir son değil daha önümüzde bir sürü fuar var. Elbet bir gün tanışırız :D Ve meleğin düşüşü'nü muhakkak almalısın

      Sil
  13. tavsiyenle okudum 2 günde bitti 2.ye başlıyorum teşekkürlerr

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...