19 Nisan 2013 Cuma

Ally Carter - Heist Society/Hırsızlar Sosyetesi

Delidolu istikrarlı yükselişini devam ettiriyor. Hırsızlar Sosyetesinin çıkmasına sayılı günler kaldı. Yayınevinin Facebook sayfasını takip edenler kitabın baskıdan çıkmış olduğunu duymuşlardır. Hatta yayınevi iki güzel alıntı bile paylaşmıştı. Sağolsunlar yorumlamam için bana Hırsızlar Sosyetesi'nin bir kopyasını yolladılar bu hafta içinde yorumumu sizlerle paylaşacağım. Ama o zamana kadar gelin heyecanınızı biraz daha pekiştirelim *-* Kitap elime ulaştığımda şöyle bir inceledim ve şimdiden okumak için sabırsızlanıyorum. Delidolu, kitabın kapağına olduğu kadar iç dizaynına da dikkat etmiş. Özellikle bölüm başlarında bulunan geri sayım kısmı çok hoşuma gitti.

                                                                                    Alıntılar
"İnsanlar Las Vegas'a pek çok sebeple gelirdi. Bazıları zengin olmak istediği için, bazıları ise evlenmek istediği için. Bazıları kaybolmak, bazıları bulunmak isterdi. Bazıları oraya koşarak giderdi. Bazılarıysa oradan kaçardı. Las Vegas, Kat'e daima insanların hiçbir şey vermeden bir şeyler almayı umdukları koca bir hırsızlar şehri gibi gelmişti."

"Bir ekip yönetmek, sorumluluğu başkalarına dağıtmak ve ne zaman geride durup bir başkasının yönetmesine izin vereceğini bilmek demektir."


Hırsızlar Sosyetesi (Heist Society #1)
Kategori: Roman, Genç-Yetişkin, Gizem, Macera
Yazar: Ally Carter
Üretici: Delidolu
HIRSIZLIK BİR MESLEK SAYILABİLİR Mİ?

Belki hayatını bu meslek üzerine kurmuş insanlar, hatta aileler olduğunu bilmek tüylerinizi ürpertebilir. Ama Katarina'nın heyecanlı ve "eğlenceli" dünyası size tüm ön yargılarınızı unutturacak.

Dünyanın en seçkin müzelerinden biri için planlanan soygun. özünde iyiliğe hizmet etmeli; eserlerin gerçek sahipleriyle buluşmasına, parçalanmış bir aileyi bir araya getirmeye ve biraz da... Üzeri örtülen bir aşkın su yüzüne çıkmasına.

1 yorum:

  1. Hem kapağını hem de konusunu sevdim, yorumunu merakla bekliyorum Eren ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...