14 Mart 2013 Perşembe

Artemis Yayınları'ndan Güller ve Dikenler ile Kütüphaneci

Mart başında, Artemis Yayınları'nın sessizliğini bozduğunu ve bomba kitaplarla geldiğini duyurmuştum. Beklenen Artemis kitapları için tıklayınız. Bildiğiniz gibi, Delirium'un yazarı Lauren Oliver'ın Ben Ölmeden Önce kitabı ile Randy Susan Meyers - Katilin Kızları iki gün önce satışa sunuldu. Artemis hız keseceğe benzemiyor işte bugün satışa sunulan o kitaplar. Umarım Duman ve Kemiğin Kızı'nada çok geçmeden kavuşuruz *-*

Güller ve Dikenler
Kategori: Roman, Aşk, Dram
Yazar: Theodara Goss (Çeviren: Beril T. Uğur & Zeynep Arıkan)
Üretici: Artemis Yayınları
Liste Fiyatı: t 15,00
Sayfa Sayısı: 120

İki Taraflı Bir Aşk Hikayesi

BU KİTAP, DÜNYADAKİ TÜM TALİHSİZ AŞKLARA İTHAF EDİLMİŞTİR.

Büyüleyici bir romantizm. Bir araya gelemeyen iki sevgilinin sakladığı müthiş sırlar. Ve onların hikayelerini sonsuza kadar birleştiren benzersiz hazırlanmış bir kitap.

Evelyn köydeki kitapçıya yürüdüğünde, hayatının aşkıyla karşılaşacağını bilmiyordu.
Brendan Thorne ona bir ortaçağ romantizmi kitabı önerdiğinde, bunun kendisinin gelecekteki hayatını nasıl değiştireceğini bilmiyordu.
Bu eski kitap onları lanetinin içine çekmişti sanki.

Aşkın iki sesi vardır. Biri erkek biri kadın. Güller ve Dikenler’de, iki sesi birden, o aşkın esas kahramanlarından Brendan ve Evelyn’den dinleyeceksiniz.

Bu talihsiz ve benzersiz aşk hikayesini, kitabın her iki yönünden okuyabilirsiniz.

Onların aşkı insanın hem canını acıtan, hem de umutlandıran bir masal.

Amazon.com’un 14 Şubat Sevgililer Günü’nde verilebilecek en güzel hediye olarak gösterdiği bu aşk masalı, size sırlarla dolu yeni bir dünyanın kapılarını açacak.

Hem de iki kapılı bir dünyanın...
Kütüphaneci
Kategori: Roman, Erotik, Yetişkin
Yazar: Logan Belle (Çeviren: Beril T. Uğur)
Üretici: Artemis Yayınları
Liste Fiyatı: t 18,00
Sayfa Sayısı: 332
KÖLELİK VE HAKİMİYET, SADİZM VE MAZOŞİZM.

hazzın hizmetinde.
Pin-up kraliçesi Bettie Page’in yüzyıla ilham veren erotik cazibesinden ilham alan bu romanda Logan Belle, utangaç bir kütüphaneciden cinselliğini keşfe çıkan cüretkar ve tutkulu bir kadın karakter yaratıyor. Regina.

Güzeller güzeli ve kitap düşkünü Regina Finch, çok çabalamış ve hayallerindeki işe girmişti. O artık New York Halk Kütüphanesi’nde bir kütüphaneciydi. Ancak çok geçmeden kitap raflarının arasında tanışacağı genç ve hovarda milyarder, ona, kirli cinsel maceralarla dönen, tanımadığı bir dünyanın kapılarını açacaktı. Regina’nın cinsel hünerlerini keşfedip sevdiği adamı baştan çıkarabilmesinin tek yolu, dünyanın en popüler fetiş modeli Bettie Page’le tanışmaktı… Page, Regina’nın rol modeli olacaktı.

“İlk defa erotik bir romana beş yıldız veriyoruz.” -Manhattan Reader
 Ben Ölmeden Önce ve Katilin Kızı kitapları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...