22 Mart 2013 Cuma

Optimum Kitap Yenileri Yolda

İzmir Kitap Fuarı yaklaşırken yayınevleri de yeni kitaplar için hazırlıklara başladılar. Fuar zamanlarını ayrı seviyorum. Herkeste bir heyecan, alınacaklar listesi oluşturma telaşı, kenara-köşeye para koymalar falan eğlenceli oluyor. Hani derler ya gittiğin her yerde çalacak bir kapın olsun diye. Fuarların olduğu her ilde beni kırmayan güzel dostlarım var benim. Bu yüzden İzmir Kitap Fuarı için de küçük bir istek listesi hazırladım. Listem tamamlandığında burada sizlerle paylaşırım ama şimdi gelin İzmir Kitap Fuarı için Optimum Kitap neleri hazırlıyormuş onları görelim.


Optimum Kitap Facebook sayfasında gördüğüm günden beri merak ettiğim hatta son günlerde arkadaşlarla bir araya geldiğimizde adından sıkça bahsettiğimiz Gilded Wings serisinin ilk kitabı Illuminate İzmir Kitap Fuarında okuyucuyla buluşmak için hazırlanıyor.
Erotik kitaplarla aram yoktur, okumayı tercih etmem ama sevenleri için The Bad Boys serisinin ilk kitabı Down To You 4.15 lik Goodreads puanıyla beklentileri karşılayacakmış gibi duruyor.
Bazı Kızlar Isırır ile başlayıp Gece Isırıkları ile devam eden Chicago Vampirleri serisinin 3. kitabı da okuyucuyla buluşmaya hazırlananlardan.
Bir diğer devam kitabıysa  henüz okuma fırsatı bulamamış olsamda okuyan kişilerden olumlu yorumlar duyduğum Jessica Daniel serisinin 3. kitabı The Woman in Black. Bilmeyenler için ilk iki kitap Kilitli ve İnsafsız.
Optimum Kitap'ın yayınlanmak için bekleyen çok sağlam serileri-kitapları var. Umarım yakın zamanda The Drowning Girl, Demon Lover, Everblue, Jane ve Waiting için yeni haberler alırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...