8 Mart 2013 Cuma

Kitaplıklarınızda Elf Yayınları İçin Yer Açın

Keşfedilmeyi bekleyen yeni bir yayınevi, Elf Yayınları! Geçtiğimiz günlerde Alice Ölüler Diyarında ile yayın hayatına adımını atan Elf Yayınları, yepyeni kitaplarla hız kesmeden ilerlemeye devam ediyor. Ayrıca yayınevininin yaptığı açıklamaya göre seri kitapların arası uzatılmayacak böylece yeni bir seriye başlayıp beklemek istemiyorum diyemeyeceksiniz. Hoş geldin Elf, kitaplığımda görüşmek üzere.

Yayın evinin kitapları


Alice Ölüler Diyarında (Alice In Deadland #1)
Okuoku | Goodreads
Kategori: Roman, Distopya, Fantastik
Yazar: Mainak Dhar (Çeviren: Osman Çakmakçı)
Üretici: Elf Yayınları
Liste Fiyatı: t 16,00
Sayfa Sayısı: 262
Uygarlığın sona erdiği Dünya'da, Ölüler Diyarı diye anılan verimsiz topraklarda hayatta kalmaya çalışan insanların başında bir başka ölümcül tehdit vardı; mutasyona uğramış insanlardan oluşmuş Isırıcılar ordusu...

On beş yaşındaki Alice'in tüm yaşamı, bu her yönüyle hastalıklı topraklarda geçmiş, eğitiminin tamamı Isırıcılar'a karşı hayatta kalabilmek için silah ve bıçakların en iyi nasıl kullanılacağından oluşmuştu.

Nöbet tuttuğu bir gün 'Tavşan Kulaklı Isırıcı'nın aniden arazide yok oluşuna şahit olur. Isırıcı'nın peşinden gittiğinde ise onun kaybolduğu deliğe düşer.

Alice burada kendi yaşamını ve Ölüler Diyarı'nda yaşayan tüm insanların kaderini sonsuza dek değiştirecek bir maceranın içine sürüklenir.
Kategori: Roman, Macera, Fantastik
Yazar: Francis Knight (Çeviren: Kahraman Türel)
Üretici: Elf Yayınları
Liste Fiyatı: t 19,00
Sayfa Sayısı: 442
Acı büyüsü, bundan çıkarılan güçle sağlanan enerji ve bunu elde etmenin bedelini canlarıyla ödeyen, çoğu kız, yüzlerce çocuk.

Aşağıdakiler ve yukarıdakiler, tıpkı bugün dünyamızda yaşananlara benzer türde bir ilişki içindeler. Yukarıdakilerin rahat yaşamı için feda edilen aşağıdaki insanlar onların kanını ve canını emen yukarıdaki egemen güç aşağıdakileri, hele de bunlar çocuklarsa, inançlarıyla kandırmanın korkunçluğu, işledikleri günahların kefaretini acı çekerek ödemenin kandırılmışlığı ve ilk başta salt kendi ailevi nedenleriyle yola çıkarak, bu acıya son vermeye çalışan hergele, günlük yaşayan bir kahraman. sonunda yaşamının bir yerinde dişe dokunur bir şeyler yapmakta olduğunun farkına varan bir hovarda, ilginç olduğu kadar, tüyler ürpertici öğeleri de olan bir çağdaş masal.
Arena Bir (The Survival Trilogy #1)

Kategori: Roman, Macera, Fantastik
Yazar: Morgan Rice (Çeviren: Ahmet Bora Pekiner)
Üretici: Elf Yayınları
Liste Fiyatı: t 19,00
Sayfa Sayısı: 370
22. yüzyılda yaşanan İkinci İç Savaş, Amerika Birleşik Devletleri'ni yeryüzünden tamamen silmiştir. Bir zamanların görkemli şehri New York'tan geriye kalan şey, savaşı bitiren nükleer bombaların mutasyona uğrattığı Köle Avcıları ve insanlıklarını tamamen yitirmiş vahşilerin kontrolündedir. Şehrin dışına avlanmaya çıkan bu çeteler, en büyük eğlenceleri olan Arena Bir için yeni kurbanlar arar. Bu çetelere esir düşenlerin, akla gelebilecek en barbar yöntemlerle dövüşmeye zorlandıkları Arena'nın sadece tek bir kuralı vardır, kimse hayatta kalmayacak.

İç Savaşın dehşetinden kaçırdığı kız kardeşi Bree ile Catskill Dağları'nda yaşayan 17 yaşındaki Brooke, bir Deniz Piyadesinin kızıdır. Babasının verdiği eğitimler sayesinde uzun bir süredir Köle Avcıları ve yaban hayatın zorluklarıyla başa çıkmayı başarmış olan Brooke'un ufak bir dikkatsizliği, kız kardeşinin Köle Avcıları'nın eline düşmesine neden olur.

Duyduğu büyük vicdan azabıyla, kız kardeşini kaçıranların ardından yollara düşen Brooke'a tıpkı kendisi gibi kardeşi elinden alınan Ben de katılır. New York'un kalbine uzanan araba takipleri, silahlı çatışmalar ve kanlı dövüşlerle örülü bu yolda, Brooke ile Ben arasında gelişen hisler, zor kararların ve fedakarlıkların karşısında dayanabilecek midir?

Ve en önemlisi, bu ikili kendilerini Arena'nın dehşetinden kurtarabilecek midir?

3 yorum:

  1. Bu yayınevinin kitaplarına bakmak gerek, aklıma yazdım =)

    YanıtlaSil
  2. Harika kitaplar-alınacaklara yazıldı. Alice Ölüler Diyarında çıkmış diye duydum-okudum, hatta ikinci kitap yoldaymış-süper. Bir bilginiz var mı, Karanlığa doğru çıktımı diye soracaktım?

    YanıtlaSil
  3. İkincisi icin cok bekletmeyeceklermiş evet :D Karanlığa Doğru çıktı ilknokta yazısına tıklarsan seni yönlendirecektir ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...